Тактически ръкавици Armored Claw (Black)

Тактически ръкавици Armored Claw Smart Flex

Ръкавиците Armored Claw са отличен избор и ще се окажат идеални за всяка ситуация, която изисква защита на ръцете.  

Smart Flex са ръкавици от една от най-новите серии на Armored Claw. Тe предлагат комбинация от материали от най-висок клас, които гарантират най-добрата защита срещу механични повреди, наранявания или порязвания.

Основният и най-отличителен елемент е твърд TPU протектор от външната страна. Изработен е от изключително издръжлив полимер, покрит с пяна за по-добра амортизация. Тъй като вложката може да се окаже ненужна за определени дейности, които потребителите може да се наложи да извършват, производителят е решил да приложи невероятно полезната функция, която е опцията за отстраняване на протектора. Ако потребителят прецени, че протекторът е ненужен в дадена ситуация, той може да бъде изваден от специално отделение със закопчалка с кука и примка.

Външният материал е Kevlar® на DuPont® - арамидно влакно с уникални свойства. То не провежда електричество и не се разтваря в органични разтворители. Основната му характеристика е невероятната устойчивост на износване и рязане. Ръкавиците повишават нивото на безопасност срещу порязвания, които могат да се получат в резултат на контакт с острие на нож, стъкло или други остри ръбове.

От вътрешната страна ръкавиците Smart Flex са покрити с естествена козя кожа, която осигурява отлично сцепление, като същевременно запазва фантастични терморегулаторни качества. На местата, които са особено податливи на наранявания, се използва двоен слой кожа. В същото време дебелината на кожата и нейната мекота позволяват прецизна работа, дори при използване на малки предмети.

От вътрешната страна на палеца и върховете на пръстите има противоплъзгащи се панели, които позволяват лесно управление на сензорните екрани на устройства като смартфони или таблети. Еластичната долна част на ръкавицата позволява по-лесното ѝ приспособяване към китката, а от външната страна има удобна закопчалка с кука и примка, която позволява регулиране на обиколката.

Може да се използват в много области: еърсофт, мотоциклети, велосипеди, тренировки за стрелба, спортове на открито, оцеляване, преходи и т.н.

 

Тегло: 115
Материал: Естествена козя кожа, Kevlar®
Цвят: Black
Код: 0023ARMOR
64,90 лв. 44,90 лв.
  • Кат. номер: 0023ARMOR
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Партньори - Лога

Нашите партньори