Green gas WE 2X - 800мл

WE 2X High Performance Premium Green Gas 

Най-популярният гриин газ на азиатския еърсофт пазар, оценен от играчи от цял ​​свят, се предлага и в Европа! Неговата оригинална формула осигурява висока повторяемост и стабилност на изстрелите, което го прави избиран по-често от другите газове от най-взискателните играчи, включително професионални играчи на AIPSC.

WE 2X високоефективен премиум гриин газ, произведен в Европа за захранване на еърсофт реплики, е продукт с най-високо качество, който се характеризира със своята отлична ефективност и полиран състав, както и с високо налягане в контейнера, което осигурява безпроблемна работа за еърсофт реплики и всички допълнителни функции като системата за имитация на откат Blow Back.

WE 2X е предназначен за захранване на всички видове еърсофт копия на зелен газ като пистолети, карабини или гранати.

Множеството тестове, на които е подложен WE 2 X, позволиха да се разработи идеална смес с оптимално подбрана добавка на силициево масло. Това позволява на WE 2X не само да осигури гладка и безпроблемна работа на механизмите на репликата, но също така допълнително да смазва и поддържа движещи се части, като по този начин удължава живота на компонентите и гарантира безпроблемна работа на репликата.

Иновативната формула на WE 2X го прави многосезонен газ и може да се използва в широк диапазон от температури на околната среда, дори до 5°C.

Алуминиев, матов контейнер с газ WE 2X е снабден с полимерна дюза, която предотвратява повреда на уплътнения и клапани в пълнителя на репликата при пълнене.

Холограмата на производителя, разположена върху бутилката, гарантира оригиналността на газа. По този начин, когато посегнете към WE 2X High Performance, можете да сте сигурни, че избирате пълноценен, щадящ околната среда продукт.

Газови характеристики:

- висока ефективност
- може да се използва в широк диапазон от температури (до 5°C)
- добавка на силициево масло
- предотвратява корозия
- смазва и поддържа механизма на репликата
- екологично чист
- полимерна дюза
- оригинална холограма на производителя
- произведено в ЕС
- Без CFC

Внимание: поради висока мощност и високо налягане, производителят не препоръчва използването на газ WE 2X за захранване на реплики от полимер.

 

Количество: 800 ml
Код: 0016GR2
25,90 лв. 21,90 лв.
  • Кат. номер: 0016GR2
- +
купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!