Раздаване по случай 3 години As Warrior

Здравейте воини,


Днес (19.04.24) As Warrior навършваме 3 години. За този период ние се доказахме, като един от основните български еърсофт магазини. За новата година си поставяме като цел още по-добро качество на обслужване и на продаваните от нас стоки.

 

Искаме да Ви благодарим за доверието. Без Вас нямаше да е същото!

 

По случай третата ни годишнина правим раздаване, в което всеки от вас може да участва. Условията и правилата са написани по-долу. Късмет на всички!

 

Правила и условия за участие в играта:

 1. Период на играта: Играта започва на 20 април 2024 г. в 00:00 ч. и завършва на 19 май 2024 г. в 23:59 ч.
 2. Право на участие: Участниците трябва да са закупили продукти на стойност над 100 лв (без доставка) по време на периода на играта от уебсайта www.aswarrior.bg.
 3. Механизъм на играта:
  а. Закупете продукти на обща стойност над 100 лв (без доставка) по време на периода на играта от www.aswarrior.bg.
  b. При потвърждение на поръчката по телефона вие ще бъдете информирани за раздаването, след съгласие от ваша страна, вие вече ще участвате в раздването.
 4. Критерии за избор на победител: Победителят ще бъдат избран на случаен принцип чрез онлайн инструмент за теглене на награди.
 5. Брой победители: Ще има 1 победител.
 6. Всяка поръчка над 100лв се брои за 1 участие (ако например поръчате три пъти на стойност над 100лв, ще имате три участия в раздването).
 7. Награди: Победителят ще получи реплика на автомат Калашников, модел CM.028 на CYMA (без батерия и зарядно)
 8. Обявяване на победителя: Победителят ще бъде обявен в нашия Instagram профил (https://www.instagram.com/aswarrior.bg/) на 20 май 2024 г., като победителят ще получи и обаждане от нашия екип
 9. Получаване на наградата: За да получи своята награда, победителят трябва да отговори на нашето обаждане в рамките на същия ден, предоставяйки своите пълни имена и адрес за доставка. Ако наградата не бъде потърсена/обаждането не бъде върната в същия ден, ще има нов процес на теглене на награди.
 10. Отказ от отговорност: Организаторът не носи отговорност за грешки във връзка с наградите, включително, но не само, печатни, производствени, човешки, компютърни или технически грешки.
 11. Прекратяване на играта: Организаторът си запазва правото да прекрати играта без причина и без предизвестие. В случай на прекратяване на играта, потенциалните победители ще бъдат уведомени чрез публикация в Instagram и/или лично обаждане.
 12. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира всеки участник, който нарушава тези правила и условия или участва в подозрителна дейност, която може да повлияе на честността и почтеността на играта.
 13. Участвайки в играта, участниците дават съгласието си техните имена и информация за контакт да бъдат използвани за целите на промотирането на играта и свързаната с нея реклама.
 14. Тези правила и условия се тълкуват от организатора и решенията на организатора относно всички въпроси, свързани с играта, са окончателни.
 15. В случай на спор или несъгласие, споровете се уреждат чрез преговори между страните. Ако не може да бъде постигнато споразумение, сайтът запазва правото си на вземане на решение.
 16. Промени в правилата и условията: Организаторът си запазва правото да променя тези правила и условия по всяко време без предизвестие. Промените влизат в сила веднага щом бъдат публикувани на уебсайта www.aswarrior.bg.
 17. Съгласие с правилата и условията: Чрез участието си в играта участниците потвърждават, че са прочели, разбрали и приемат тези правила и условия.